23 februari 2022
19:30

Kungsörs IK

Referat: HC Örnen - Kungsörs IK

Det blev en komfortabel vinst i den sista seriematchen för säsongen när Kungsörs IK var på besök till Trängens IP under onsdagskvällen. Segersiffrorna skrevs till 7-2 i HC Örnens favör.

Inför onsdagens match stod det klart att HC Örnen hade goda förutsättningar till att kunna fortsätta säsongen när man endast behövde ett poäng för att säkra kvalspel. Det var också HC Örnen för hela slanten under matchen mot Kungsör när man från start direkt tog kommandot och hade spelet under i stort sett hela matchen. Efter halva andra perioden har HC Örnen redan en 6-1 ledning och stormar mot en seger. Resterande del av matchen blir en ganska avslagen historia där HC Örnen kontrollerar ledningen på ett bra sätt. Detta leder till att tre poäng är ett faktum och HC Örnen slutar på en tredje plats i tabellen och har därmed säkrat kvalspel.

Tränare Patrick Carlsson om matchen.
- Inte lätt att spela en match där det räcker med en poäng. Men vi gör det bra och efter tre snabba mål i mitten på första perioden blir det en ganska avslagen match där vi kontrollerar händelserna fullt ut.