6 september 2023
20:00

Timmernabbens IF

Referat: IF Haga - Timmernabbens IF

På onsdagskvällen gick semifinalen i Toyota Cup av stapeln på Jordbrovallens konstgräs mellan Haga och Timmernabben som till vardags spelar i div.5. Timmernabben står upp bra mot Haga i första halvlek och tar även ledningen på frispark i den 15:e minuten. Då de även sätter sina två bonusstraffar är uppförsbacken ganska brant för Haga. Hoppet tänds dock i slutet av första halvlek då Carlos drar in 1-3 och Sakarias 2-3 i halvlekens sista sekunder. Sju minuter in i andra halvlek är det kvitterat genom Carlos, målen rinner sedan in i en strid ström genom Leo, Gentoni, Igor och Yves som avslutar målskyttet med en vacker loob vilket innebär att slutresultatet skriva till 7-3. Timmernabbens unga hejarklack förtjänar beröm för sitt bidrag till en go inramning av matchen.
Finalen blir ett lokalderbyt mot Jönköpings BK.