18 november 2017
16:30

Gantesbo IBK (02/03)

Referat: CL98IC P01/02 - Gantesbo IBK (02/03)

I Lördagens bortamatch mot CL är det ett decimerat manskap som kommer till Kalmar med 9 uetespelare +Cazper i mål.
Går på 3 backar och 2 formationer framåt med direktiven att backa hem och kontra,får 0-1 emot oss efter 5 minuter.Får ett bra läge att kvittera när vi får en straff 30 sekunder efter målet.Eriksson skjuter den tyvärr rakt på målvakten men han får revanch strax efteråt när han på sitt vanliga vis slå in bollen efter ett rörigt läge framför mål.Efter halva första så får Anton näsblod efter en närkamp och Eriksson spelar halva första perioden mer eller mindre utan byte.Vi chockar CL i första bytet i andra när deras båda backar gått lite väl högt och Eriksson ? serverar Sjölund ett friläge som han förvaltar väl,knappast rättvist men mål förtjänar man inte dom gör man! Inte helt ologiskt så kan CL vända på matchen efter halva andra,men får ett kanonläge att kvittera när hemmalaget drar på sig 2 uvisningar relativt tätt.Har inte riktigt orken och skärpan ta vara på detta läge.I tredje så är vi fortfarande med i matchen om än rejält slitna. Får ett 4:de PP efter 4 minuter när hemmalaget använder klubban på ett felaktigt sätt.Ridå ner när vi gör ett av få misstag i försvaret denna kväll och vi missar en markering i slottet som betyder 4-2 efter 12.35. Tar time-out med 1.15 kvar lyckas faktiskt reducera med 45 sekunder kvar och har även läge att kvittera.
Surt att förlora men är nöjd med hur vi krigar hela matchen!