14:00

Fullersta FK

Referat: Top FC - Fullersta FK

Fullersta FK vs TOP FC (Alby BP) (HT: 2-0) FT: 2-4.
Den här matchen startade i ett vansinnigt tempo där Bulut Özkan kunde göra 1-0 redan i den 5:e minuten efter en framspelning från Amin Bullarif. I den 9:e minuten snodde Bulut Özkan åt sig bollen efter en misslyckad passning mellan TOP FCs mittbackar och satte 2-0. Vi dominerade stort och visade prov på ett fantastiskt passningsspel och känslan var att vi ledde med 10-0 i halvtid. Inför andra halvlek så hade vi dock förlorat fart och TOP FC kunde göra 2-1 i den 51:a minuten. I den 53:e minuten så gjorde Bulut Özkan sitt tredje mål som domaren först godkände men efter någon minut så bestämde han sig för att ge TOP FC frispark istället. Vi tappade orken i den andra halvleken och hamnade fel ute på plan vilket resulterade i att TOP FC kvitterade i den 65:e minuten till 2-2. TOP FC satte sedan 2-3 i den 74:e minuten innan man definitivt avgjorde matchen med sitt 2-4 i den 81:a minuten. I den 89:e minuten så fick sedan Amin Bullarif gult kort innan domaren blåste av matchen. I mål hade vi Ahmets domarkompis Robin. Krille startade som målvakt.