27 mars 2022
17:00

Fullersta FK

Referat: Argentinska Sthlm IF - Fullersta FK

I den här matchen hade vi endast 10 spelare från laget samt 4 provspelare och en inlånad målvakt. Det startade lite rörigt men vi åt oss in i matchen. I den 12:e minuten fick Abdullah Abbas gult kort. I 42:a minuten gjorde Argentinska 0-1 men vi kom igen och satte 1-1 i den 46:e minuten. Ahmet slog en boll till Joel som sedan väggade sig igenom tillsammans med Bulut innan han satte bollen i den bortre galven. Ahmet som gjorde 60 minuter idag innan han var tvungen och åka iväg och döma en match fick gult kort i den 50:e minuten. I så otippat då "Sleepy" är FFK:s bad boy. I den 55:e minuten fick Argentinska ett till gult kort och i den 67:e fick dom ännu ett gult kort. I den 76:e minuten gjorde Argentinska 1-2. Trots att bollen var en meter utanför nere vid hörnflaggan så blåste han inte av och Argentinska kunde rulla in sitt andra mål för matchen. Trots att vi hade kommit in i matchen så blev vi lite för oorganiserade i den andra halvleken och 1-3 kom sedan i den 80:e minuten. Vi öste på framåt och fick in en boll till 2-3 genom Abbas som blev assisterad av Fredrik. Avslutningsvis så drog Joel på sig ett gult kort i den 93:e minuten. I morgon kl 20:45 är det en lugn träning på Källbrinks IP. Se till att vara där i god tid så fortsätter vi att bygga upp en positiv anda i laget.