20:00

Toofan Skärholmen FF

Referat: Fullersta FK - Toofan Skärholmen FF

Igår kväll så tog vi emot Toofan FF med vår tidigare spelare Sekander Wejdan som agerade både vindsnabb ytter och spelfördelare. Att han var Toofans kapten är förståeligt då han var deras bästa spelare igår.
Inför matchen så hade vi vunnit två raka matcher och vårt självförtroende var på topp. Vi inledde fantastiskt och gjorde 1-0 redan i den 1:a minuten genom Teddy Oden efter att Zaâd Mehdi drivit in i straffområdet med bollen. Vi fortsatte att sätta press och kunde sju minuter senare, alltså i den 8:e minuten, göra 2-0. Teddy Oden spelade bollen till Joel Habtemariam som sköt ett hårt och välplacerat skott i boll. Det var förvånande att se Joel skjuta bättre än Ahmet Adam Guclu men jag klagar inte. Därefter så verkade vi bli nervösa och vi slog bort bollen för många gånger. Toofan började spela allt bättre och nämnda Sekander var ett konstant hot mot vårt mål. Efter 45 minuter stod det dock 2-0 till oss.
HALVTID
I den andra halvleken så fick Toofans nummer 6 ett gult kort för snack och sex minuter senare, i den 65:e så fick Toofans nummer 10 gult kort. I samma minut, den 65:e så gjorde Toofan 2-1. Dom hade tagit över mer och mer och vi agerade fortsatt nervöst. I den 75:e minuten så hade vi en nick mot mål som Toofans nummer 6 styrde undan med handen. Nummer 6 fick då sitt andra gula kort och blev utvisad samtidigt som vi fick straff. Den straffen satte Ahmet Adam Guclu säkert i den 77:e minuten vilket skulle visa sig bli det matchvinnande målet. Trots en man mer så tryckte Toofan på och pressade oss. Den pressen resulterade i att Toofan fick straff i den 88:e minuten. Henrik Viitala räddade straffen men Mehdi var för snabbt in i straffområdet och straffen gick om. För det fick Mehdi gult kort i samma minut och straffen gick denna gång i mål minuten senare till 3-2. Vi höll ut resterande minuter och vann därmed den tredje raka matchen.

1:a 1-0 Teddy Odén, assist Mehdi Zaad
8:e 2-0 Joel Tesfaghirghis, assist Teddy Odén
HT
59:e Gult Kort Nr 6 i Toofan
65:e Gult Kort Nr 10 i Toofan
65:e 2-1
75:e Gult Kort Nr 6 i Toofan. Andra gula kortet. Rött kort och utvisning för hands i straffområdet
77:e 3-1 Adam Ahmet Güclü
88:e Straffräddning Henrik Viitala
88:e Gult Kort Mehdi Zaad, för tidig in i straffområdet
89:e 3-2 Straffmål