19:30

FC Center Örebro

Referat: Frövi IK - FC Center Örebro

Förlust i första hemmamatchen
Årets första hemmamatch i futsaltrean spelades torsdagen den 16 november då FIK gästades av FC Center Örebro. Frövi ställde upp med ett lag blandat med rutinerade spelare och några unga spelare som fick göra debut i seniorsammanhang. Ungdomsspelarna Joakim 15år, Ahmed 16år och Wessam 17år fick förtroendet att spela en halvlek var och killarna visade mod och stryka som bådar gott inför framtiden. Slutresultatet skrivs till 2-3 efter 0-1 i paus.
I andra kvitterar Gurra i minut 26 och FIK går på jakt för ett vinnarmål men ett offensivt övertag medför även omställningschanser för gästerna som i min 36 gör 1-2 på en omställning. Gästerna gör ytterligare ett mål, min 38, som medför 1-3 och målet kom till efter ett bolltapp i Frövi då man spelade jokerspel. I slutet av matchen dundrar Johannes in ett reduceringsmål, 2-3, men närmare än så kom inte FIK så 3p till FC Center Örebro.

Ca 40 pers i publiken - stort tack för att ni kom!