Referat: Oskarshamns UBK - Fagerhults AIK A

Ypperlig avslutning och slutligen en fjärdeplats, fullt godkänt efter årets turbulenser.
13 glada faikare mötte upp OUBK på Kikeboplanen.
0-1 kom genom Phille som kallt la upp den i nättaket, meningen eller ej:)
1-1 direkt efter på ett självmål.
1-2 Lucky på en underbar djupledslöpning.
Efter detta bjuder inte Faik in Oskarshamnarna i matchen utan trummar på halvleken ut, lite virrigt mot slutet men Mirre stod emot.
Samma fina spel i andra halvleken och bortalaget kunde verkligen spela ut o missa chanser.
Men inte alla. Pontus gör 1-3 på fin framspelning av lucky.
1-4 Andersson som krigar med Fronta om att få slå in bollen på Kibbes inkast, Johan fick äran o strax efter åker OUBKs målvakt ut efter andra kapningen på Lucky. 1-5 Fronta.
Inte så sura miner idag i hemmalaget vilket är skönt. Bara ett par dålig förlorarfasoner och vi får klara oss utan skador.
Starkt jobbat gulrött, bättre avslutning kunde vi inte fått, ja eller det är ju Boda Borg med 24/10 glöm inte anmäla er! Sista utomhusträningen på Onsdag klockan 18:00.. Lite fika och snack..