1 september 2023
19:00

Stockviks FF

Storseger mot Stockvik

Anton Johansson öppnade målskyttet sedan han frispelats av Emil Norrman och Anton satte även tvåan sedan Jonte Åhlin serverat honom öppet mål.
Philip Hagblom stod därefter för 3-0 innan det var dags för halvtid.
Henri Sjödal inledde målandet i den andra halvleken med ett långskott i krysset och visade att gammal är äldst.
Anton Johansson fullbordade därefter sitt hattrick efter en snabb frispark och välplacerat skott där gästerna stod på hälarna.
Sedan bortamålvakten tagit upp ett bakåtpass petade Jonte Åhlin bollen till Anton som satte den högt och kunde titulera sig fyramålsskytt.
7-0 gjorde inhopparen Elliot Samuelsson-Östlund, Essviks fjärde mål på nio minuter.
Men gjorde inte skytteligaledaren något mål?
Jodå, Jonte Åhlin avslutade med en dubbel där 9-0-målet kom efter nick på André Sjödals inlägg.

- Vi visade redan från start att vi är det bättre laget. Efter en helt okej första halvlek trummade vi på ännu mer i andra och många av målen vi gör var riktigt snygga, säger Essviks tränare Fredrik Martinsson.

I Essvik hann Anton Johansson med fyra mål på sin timmes speltid innan han blev utbytt. Imponerade gjorde även Emil Norrman.