19 oktober 2022
20:15

Essinge IK

Utslagna i Stockholm Cup

Essinge IK förlorade matchen mot Roslagskulla IF (division V Stockholm, norra serien) på bortaplan i Stockholm Cup. Slutresultatet skrevs till 4-1 (2-0).
EIK hamnade i ett tidigt tvåmålsunderläge i första halvlek. Efter det skapade EIK några målchanser som kunde tagit laget tillbaka in i matchen. Så blev inte fallet utan istället kunde Roslagskulla utöka sin ledning i andra halvlek till 4-0 innan Mariusz reducerade till 4-1 i matchens sista minut.
Resultatet innbar att EIK är utslagna ur Stockholm Cup och där med blev deltagandet i den traditionstyngda turneringen kort denna säsong.

EIK tränar måndag, 24/10, innan laget tar ett träningsuppehåll efter en lång säsong.