Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Eslövs BK A-laget

Följ

A-laget

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

EBK - Onsala

för 18 dagar sedan 656 visningar 4 kommentarer
för 18 dagar sedan 656 visningar 4 kommentarer
Peter Olsson Tränare
 • för 18 dagar sedan Stefan Jönsson

  Zom alltid. Heja EBK. Men, Värmen gäller ALLA såväl hemma som bortalag. Usel insatts och varför orkar inte EBK 90 minuter ? Tveksamma byten över lag och nu får "vi" på "läktaren" ifråga sätta ledare och spelare. Visst, alla gör så "gott dom kan" men, detta är tveksamt inför matcherna som återstår. Kanske dags för någon att lämna över ? Laget före jaget,,,,,,

  Rapportera

  Rapportera

 • för 18 dagar sedan Bo Möllestam

  Nu får ni fan ge er inte lätt när där kommer in ett par återbud precis innan matchstart pga sjukdom det ställer till tänkt uppställning o spelide

  Rapportera

  Rapportera

 • för 18 dagar sedan Kim Jeppsson

  Usel insatts? Stor eloge till hela laget idag! Vi hamnar i tidigt underläge, vänder på matchen till 2-1. Får ett mycket tungt baklängesmål oturligt precis innan halvlek till 2-2. Ändå går vi ut och visar i andra halvlek att det är vi som vill vinna matchen. Vi gör 3-2 välförtjänt och borde vunnit matchen. Nu släpper vi tyvärr in 2 skitmål i slutet. Allt kan hända i fotboll. Men hur kan man kritisera ledare och spelare? Vi möter ett topplag i div 2. Vi har två spelare i laget som har haft erfarenhet av div 2 tidigare. Samtidigt som vi har mycket ungt lag som hela tiden utvecklas. Utan dom tränare och ledare vi har, hade vi inte legat där vi ligger. Så kanske dags att hylla laget och ledare istället med tanke på våra förutsättningar?

  Rapportera

  Rapportera

 • för 18 dagar sedan Stefan Jönsson

  Bra där Möllestam & Jeppsson. Men eloge till hela laget. Förtydligar att det endast är mina åsikter och inte någon annan. Visst, unga "pågar" och proffsiga ledare fullt ut, men, varför inte orka 90 minuter plus tillägg ? Skitmål. Beror på ovan skrivit. Topplag, nja, släppt in en del och gjort samma framåt. Men zom alltid. Heja EBK.

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in