Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Eslövs BK A-laget

Följ

A-laget

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Eslövs BK
Fotboll
A-laget

EBK-Lunds SK

1 okt 2017 869 visningar 3 kommentarer
1 okt 2017 869 visningar 3 kommentarer
Peter Olsson Tränare
 • 1 okt 2017 Dan Bengtsson

  Peter.
  Du har gjort ett (som vanligt!) fint jobb och fått ut mycket av spelarna. När jag såg 1:a halvlek mot Olympic trodde jag nog inte att ni skulle stanna kvar i div.III. Men sedan har det ju bara blivit bättre. Så Grattis till dig, ledarteamet och alla spelarna och lycka till inför nästa år - även om det nu känns väldigt långt borta.

  Rapportera

  Rapportera

 • 1 okt 2017 elserolf

  Stort grattis till er bra jobbat i höst . Försök nu bli ett etablerat div 3 lag detta behöver Eslöv .Fast jag har flyttat till Åhus klappar mitt hjärta EBK. Med vänlig hälsning Fd ordförande Rolf Mårtensson

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 okt 2017 Dan Bengtsson

  Hej Rolf. Det var trevligt att se ditt namn. Har ofta undrat hur det är med er. Ja våra EBK-hjärtan finns kvar men det är tyvärr sällan som jag ser laget. Men vi har nyligen flyttat till Lund så vi kommer närmre och det blir lite lättare att ta sig till matcherna. Vill du ha lite kontakt så finns jag på danb@telia.com. Må gott och hälsa.

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in