FK Örebro

Referat: Ervalla SK - FK Örebro

Ervalla - FK Örebro 1-4 (1-0)

1-0 Måns von Stedingk (Gabi)

Ervalla spelade mot FK Örebro på Frövi grus och man föll med 1-4 (1-0) efter en bedrövlig andra halvlek. I första halvlek höll esk bollen inom laget och man lät den rulla runt på ett bra och kontrollerat sätt. Målet kom genom ett inlägg från Gabi som Måns nicka in. I andra halvlek så hade den paus ställningen ändrat sig med råge redan efter en kvart hade FK gjort tre mål. Ytterliggare ett mål till ramlade in sen och slutresultatet skervs till 1-4. Lite för enkla mål i baken för esk men FK var hetare och ville mer i andra halvlek än vad esk ville. En rättvis FK seger blev det efter den trots allt godkända första halvleken men den bedrövliga andra halvleken får ner betyget rejält. Trots detta så får Tobbe Nylin godkänt och Jocke kämpar rejält i alla lägen. Även träningsmatcher med förlust som utgång ger svar på vissa frågor likväl matcher med seger, bara att ta nya tag och ladda vidare.

fre 1 aug 2008, 18:00 Ervalla SK - FK Örebro 9 - 0
fre 10 apr 2009, 11:00 Ervalla SK - FK Örebro 4 - 1
lör 27 feb 2010, 10:10 FK Örebro - Ervalla SK 3 - 2
lör 21 apr 2012, 18:00 Ervalla SK - FK Örebro 7 - 3