Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Ervalla SK Herrar

Följ

Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Ervalla SK
Fotboll
Herrar
Träningsmatcher

Match

Ervalla SK

2 - 3
Lyckevallen
6 april 2007
10:30

Fellingsbro Goif

Referat

Referat: Ervalla SK - Fellingsbro Goif

Ervalla SK - Fellingsbro Goif 2-3 (1-1)
Lyckevallen, 10:30 Fredag 6/4.

En försmak av vad som väntar ESK om ett par veckor i femman visades upp på Lyckevallen denna f.m. En div. 5 kollega kom på besök och det märktes att ingen ville kliva undan utan det var en kamp om varje boll ute på den blåsiga och kyliga C-planen.

Ervalla tog ledningen med 1-0 efter 3 min på en hörna som "zlatan" stötte in i mål. Dock så menade Fgoif på att det var en hans men domaren sa att det var via axeln medans "zlatan" knappt visste vart bollen tog. Ervalla fortsatte sen spela bra i första halvlek men 1-1 kom i slutet av första halvlek.

I den andra halvleken så började Fgoif bästa och satte både 1-2 & 1-3 samt kunde också ha gjort ytterliggare ett mål men den straff man fick tog ESK sebbe nere vid stolpen. Då var ESK tillbaka tryckta och irra runt lite och man knöt näven för att göra en bra avslutning. Mycket riktigt så gjorde man detta också och bl.a så satte Robin Werner 2-3 efter ett snyggt anfall från backlinjen och fram till en fri Robin som satte bollen stolpe in. Ervalla skapade sen chanser för en 3-3 boll men lyckades inte med detta utan Fgoif avgick med segern. Bra match av ESK killarna och speciellt första delen av första och sista delen av andra.

Ervalla hade en ny kvick mittback idag genom "kiffe" och det var många som fick testa lite ovana roller men många löste det bra och flera spelare visade att de är med och slåss om platserna i femman. Bra match av de flesta men Jani, Robban & Evert gjorde en av deras bästa matcher för året.

Kul med en hård konkurrens i år om platserna!

Andra möten i serien

fre 17 apr 2009, 18:30 Ervalla SK - Fellingsbro Goif 2 - 2