Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Ervalla SK Herrar

Följ

Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Ervalla SK
Fotboll
Herrar
Träningsmatcher

Match

Real Örebro

2 - 1
Behrn arena
2 april 2010
08:45

Ervalla SK

Referat

Referat: Real Örebro - Ervalla SK

Real Örebro - Ervalla 2-1 (0-0)
Fredag 2/4 kl: 8:45, Behrn arena.

1-0 Real
2-0 Real
2-1 Anderson (Kiffe)

Jämfört med förra helgen var det ett rejält fall framåt. Dock över 90min är det inte 100% än då vi slarvar i passningspelet och är inte tillräckligt rejäla i besluten. Sen hoppas vi skador/sjukdomar, skidresor och jobb inte skall störa lika mycket framöver då ESK behöver få lira ihop en framtida elva. Måns fick vikariera mittback med Tobbe på ett bra sätt. Sebbe i målet gjorde en fin tv-räddning på en svår frispark samt Kiffe börja komma rätt vänd med i anfallen och låg även bakom framspelningen till målet. Som sagt får vi bara med samtliga så ser vi ljust på kommande matcher och idag var inställningen mycket bättre matchen igenom. Sen har vi formsvackor under vissa delar av matchen då vi irrar runt men höjer oss och lirar riktigt skapligt vissa stunder då vi vågar spela på markerad gubbe och hålla boll inom laget.

Förlusten i matchen skylls inte på de killar som inte var med, man har det bästa laget för dagen på plan. Får vår del hoppas vi alla är tillgängliga igen efter påsk. Alla lag dras med skador, jobb & bortresta personer i påsk.

Nya tag för andra halvan på söndag i Kumla mot södersexan Små IF, kickoff 13:10.

Andra möten i serien

lör 19 apr 2008, 11:00 Ervalla SK - Real Örebro 1 - 0
lör 14 feb 2009, 18:00 Ervalla SK - Real Örebro 2 - 3
fre 15 apr 2011, 18:30 Ervalla SK - Real Örebro 3 - 1