Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Everöds IF P-07

Följ

P-07

Följ oss för uppdateringar
Följ
Everöds IF
Fotboll
P-07
P10 Kompisligan vår
Tabell
Lag M V O F P
1 Everöds IF 8 0 8 0 8
2 Degeberga GOIF 1 0 1 0 1
3 Fjälkinge IF 1 0 1 0 1
4 Gärds Köpinge IF 1 0 1 0 1
5 IFK Osby 1 0 1 0 1
6 Kristianstad FC Blå 1 0 1 0 1
7 Näsums IF 1 0 1 0 1
8 Tollarps IF Vit 1 0 1 0 1
9 Wä IF 1 0 1 0 1

Match

Degeberga GOIF

Degebera IP
18 juni 2017
11:00

Everöds IF

Referat

Referat: Degeberga GOIF - Everöds IF

Dagens schema – Hett derby mot grannbyn Degeberga borta…

Vilken dag – sommaren är här med klarblå himmel och solen strålande med hela 29grader!

Dagens domare var ingen mindre än rutinerade Jan Karlsson, 70år (som är en av tre i domare trion som innehar skånskt rekord(!) av dömande åldersgentlemän).

Med andra ord bästa förutsättningar för en mycket bra match idag…!

Vi börjar med högsta fart och driver upp bollen på deras planhalva – Fabian kastar ett snabbt inkast till Erik som möter upp – passar in till Otto som tar emot och tittar upp och trycker dit den otagbart – Mål!!!
Vilken smakstart…!

Jacob i målet är aktiv och hoppar in i situationen och snor åt sig bollen – gör en snabb välriktad utspark som friställer Erik på topp helt – deras målvakt lyckas dock rädda!

Fabian har smugit sig upp bakom en av deras försvarare – när deras målvakt kastar ut bollen är Fabian likt en kobra och hugger tag i den direkt och skjuter mot mål – precis målvakten lyckas rädda!

Otto lägger in hörnan snabbt till Melker som drar till skott direkt på volley – strax utanför i gaveln!

En mycket välspelad inledning av mycket spelsugna grabbar och de verkar ha mycket skoj när de spelar där inne – man står helt full av beundran och stolthet!

Izak går in i en närkamp och helt enkelt snor åt sig bollen (lagkapten som Izak är idag visar han verkligen att han är rätt man att leda laget idag) han tittar upp och passar Otto som snabbt spelar vidare till Johannes som avlossar sin bössa – Mål!!!

Izak går återigen in i bollförarens bana och tar över bollen - passar vidare till Johannes som stoppas upp.

Jacob i målet dirigerar sina backar hela tiden på ett bra sätt och detta gör att vi hela tiden ligger rätt i position och kan på ett tidigt skede avstyra de flesta anfall innan det blir till farligheter.

Erik tar bollen längst ner på vår planhalva – driver på med högsta fart längs med kanten och kommer hela vägen upp till straffområdet där han avlossar skott mot mål – precis utanför!

Fabian återigen på anfalls humör – tar bollen högt i banan spelar fram Valle som skjuter – målvakten räddar!

Jacob gör ny bra utspark till Erik som stoppas upp.
De lyckas komma fria tre mot en och gör inget misstag…mål till dem.

Efter att domaren blåst av för en kvarliggande Degeberga spelare skadat sig – skickar vi tillbaka bollen Fair play…men är inte redo direkt efteråt så de lyckas göra mål på sitt anfall.
Sekvensen efteråt har vi sjunkit lite för långt hemåt och de får in ytterligare ett mål…

Ett nytt anfall av dem – Jacob räddar ut bollen och Otto som jag jagat hela vägen hem lyckas lyfta upp bollen till en mötande Izak.

Domaren Janne blåser till halvtidsvila…

Lite vätska och återhämtning i sommarvärmen är nog välbehövligt för båda lagen…det är vamt.
Valle stiger in i målet för första gången…

Melker tar fullt driv framåt och spelar Johannes som stoppas upp.
Bollen går upp mot oss och Valle får göra sitt första ingripande – lugnt och behärskat tar han bollen och gör en bra utspark som Erik tar ned och passar Johannes som blir helt fri – placerar dit den sidan om målvakten – Mål!!!

Fabian får en höjd boll till sig som han ställer sig och trixar 2ggr innan han passar vidare till Izak.

Melker blir fälld och domaren Janne är bestämd – frispark – Melker tar den själv och sätter den mot mål som deras målvakt räddar ut till hörna! Fabian lägger in bollen som når Melker som sätter dit foten – Mål!!!

Anton står ensam mot en anfallare, men går bestämt in och stoppar bollen och spelar upp den till Otto.
Valle står redo i deras nya anfall och lyckas dubbelrädda deras två chanser genom en djupdykning och täcker bollen på sista – Härligt ingripande!!

Jacob täcker ut bollen till hörna.
Erik tar bollen från deras spelare – driver upp - spelar till Måns som följt med framåt som spelar över(!) sin spelare till Fabian som nickpassar(!) till Johannes som skjuter – precis utanför!

Måns täcker ut sin spelare så han kommer ur balans och kan enkelt ta bollen och spela upp till en mötande Otto som spelar vidare till Erik.

Valle räddar ett skott ända nere vid vänstra stolp roten!!!

Näst kommande anfall är de hela 4st som stannat kvar och de får till ett riktigt bra långskott som går igenom och in i mål – snyggt mål!

Jacob är nu nere på vår vänstra planhalva och dribblar av sin motståndare (en mycket duktig tjej i deras lag) och passar Erik som vänder upp och passar vidare till Otto som blir helt fri – Målvakten räddar!

Domaren Janne – så rutinerad och ända så duktig i att hantera barnen på en nivå så att alla förstår - blåser av en helt underbar match från båda lagen.

En mycket välspelad och underhållande match från båda lagen!

En Perfekt avslutning på vårsäsongen av våra grabbar!!!

Dagens glada lirare bestod av:
Izak, Otto, Måns, Anton, Valle, Melker, Johannes, Fabian, Erik och Jacob

…NU HÅLLER VI SOMMARLOV!!!