29 april 2017
15:00

Villastadens IF

Referat: Eda IF - Villastadens IF

Här kommer ett litet matchreferat från idag! Seriepremiären mot Villastaden spelades i strålande solsken och en hel del folk som hejade på oss! Vi får en tung start efter bara några minuter när Villastaden utnyttjar en hörna och ett otagbart skott vid bakre stolpen. Men vi borstar av oss den starten och spelar upp oss genom bra passningsspel och bra rörlighet. Tyvärr får Lina utgå tidigt med ömt knä, synd för hon driver på sina medspelare. Senare delen av första halvlek tycker jag att vi är på väg att ta över matchen men det är 0-1 i paus. Några kloka ord och in med lite friska ben till andra halvlek. Men istället för kvittering så kommer ytterligare ett mål för motståndarna på hörna! Den här gången skruvas bollen och med god hjälp av vinden in i mål. Jag tror Emelie försöker nicka bort den men det blir mål. 0-2 och nu börjar vi slita ont och har svårt att komma ur greppet dom har kopplat på oss. Efter ytterligare ett hörnmål är det uppförsbacke.