Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Brunflo FK A-lag Damer Fotboll

12:15

Ope IF

Referat: Brunflo FK - Ope IF

Ja vad säger man efter en sådan överkörning?
Att vi hade återbud in i det sista, många borta på jobb eller annat , My var en hjälte och tog på sig målvaktshandskarna så vi hade en målvakt.
Det blev inte bättre av att Ope är kliniska de första 10 minutrarna och tar ledningen med 0-3. Vi hamnar fel i det mesta och bollarna viner runt backlinjen som får springa felvända och de gånger vi får fast bollen slår vi ofta bort passningarna.
Skada på Christina och ytterligare spelare som har småskavanker gör att vi hittar Mira Hägred på sidan i halvtid som lånar ett par skor så vi har 3 spelare på bänken iaf.
Det blir inte lättare när My åker på en målchansutvisning i den 70:e minuten får Julie dra på sig handskarna.
Ope ner på tempot i andra och vi kommer upp i några chanser dör Sabinas pass till Aina som slår till på volley och tar i stolpen hade varit värt ett bättre öde.
Jag vill även se positiva delar i matchen. Vi deppar inte ihop utan försöker ändå och tar andra halvlek för vad den var och att det finns idéer i halvtid för att förbättra oss. ??
Tack Mira för att du kunde ställa upp och tack Ope för smidighet i de mesta under dagen. ??
Vi glömmer denna match fort och går in i sista träningsveckan inför seriepremiären mot ÖFK på lördag 15:00 på Jämtkraft B