En kämpainsats (Kramfors Alliansen - Brunflo FK)

Ytterligare en bortamatch i div 2 och denna gång mot Kramfors.
Solen stålande över Kramfors IP och ett snabbt konstgräs gjorde att vi hade tanken att försöka rulla bollen så mycket vi kunde.
Detta kom omgående på skam där Kramfors under den första halvtimmen är klart hetare och får möjlighet att lägga bollar på ytan bakom oss.
Vi kämpar oss in i matchen och efter sisådär 25-30 min börjar vi hitta in i vårt spel och skapar några chanser men samtidigt har även Kramfors chanser så 0-0 i halvtid speglar första halvan bra.
Andra halvlek börjar med rejäl kamp där vi går in mer i situationerna och får till en hel del bollar som vi kan etablera ett visst tryck på.
Efter 59 minuter sliter Becca mot två Krramforsspelare och avslutar med ett välplacerat skott i mål och stor glädje i Brunflokabyssen.
Kramfors flyttar givetvis upp sitt spel och skapar några chanser även om vi har ganska bra koll så är nervositeten på bänken påtaglig.
På tilläggstid kan Saga avgöra med ett distinkt skott på pass från Becca. Härligt och strax efter blåser domaren för full tid.
Guldskon till hela laget som kämpar sig in i matchen och avslutar andra halvleken starkt.
En hel träningsvecka väntar med matcher lördag för div 3 hemma mot KD kl 15:00 och söndag för div 2 borta mot Selånger kl 13:00.