12 april 2024
19:00

Åsebro IF

Referat: Bengtsfors IF Utv-lag - Åsebro IF

Vinst i seriepremiären i division 4! Vi börjar matchen lite trevande och Åsebro sätter tryck på oss direkt och i den 5 minuten gör Åsebro 0-1 på en hörna. Detta var en väckarklocka för BIF som ökar passningstempot, rörligheten och börjar vinna närkamperna. I den 23 minuten läggar Malva en bra hörna som Cornelia nicka in i mål 1-1. Trots ett konstant tryck från BIF under första halvlek så står sig 1-1till halvtidsvilan. I den 50 minuten gör Meja 2-1 assisterad av Alvia. I den 60 minuten får Åsebro en frispark utanför straffområdet, frisparks skytten slår den snyggt i mål, 2-2. Laget låter sig inte nedslås av detta mål utan börjar en intensiv jakt på att göra ett ledningsmål. När matchuret står på 73 minuten så gör Cornelia sitt andra mål för kvällen, assisterad av Jonna, 3-2. I den 82 minuten gör Meja sitt andra mål, assisterad av Bella och i den 88 minuten gör Meja sitt tredje mål, assisterad av Linnea. Bengtsfors gör en helgjuten insats och vinner rättvist premiären.