Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om AIF Barrikaden Senior Herrar

Följ

Senior Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
AIF Barrikaden
Fotboll
Senior Herrar
Tabell
Lag M V O F P
1 AIF Barrikaden 8 1 2 5 5
2 Genarps IF 1 1 0 0 3
3 FC Rosengård B/U 1 1 0 0 3
4 Heleneholms SK 2 1 0 1 3
5 Vellinge IF 1 1 0 0 3
6 Kulladal U 1 1 0 0 3
7 Bosnien Hercegovina SK 1 0 1 0 1
8 Volvox 1 0 1 0 1
9 FC Möllan 0 0 0 0 0
10 Lindeborgs FF 0 0 0 0 0
11 IFK Malmö U 0 0 0 0 0

Match

Heleneholms SK

0 - 1
5 augusti 2018
13:00

AIF Barrikaden

Referat

Referat: Heleneholms SK - AIF Barrikaden

I sommarens enda träningsmatch idag var det dags för oss att åter beträda vår tidigare mångåriga träningsplan på Heleneholm (som har just det den benämningen faktiskt; Heleneholms träningsplan), tillika hemmaplan för våra matcher under en del av dessa år. Det var också Heleneholm som stod för motståndet.

Ur vädersynpunkt hade vi lyckats pricka in den första något så när svala dagen på över en månad och då fick vi väl ta den lite väl kraftiga vinden på köpet.

Startelvan för dagen var: C-G – Viktor T, Philip, Peter Lindsjö (debutant), Jonathan T – Pontus Rudenius (debutant) – Martin, Alex – Hamuda Mhana (debutant), Ahmed, Maksym

På bänken började Filip som vaktade målet i andra halvlek och utespelarna Linus, Oskar W, Henke och Shershah. De tre förstnämnda kom in efter cirka en halvtimmes spel som vänsteranfallare, vänstermittfältare och mittback. Linus spelade sedan i huvudsak vänsteranfallare men också mittback i början av andra halvlek, Oskar flyttade upp som högeranfallare efter pausvilan och spelade sedan som sådan hela andra halvlek medan Henke behöll sin mittbacksposition hela matchen. Shershah slutligen som anslöt i paus spelade hela andra halvlek som defensiv/central mittfältare.

Rent allmänt rullade vi runt ordentligt på dagens spelartrupp, och det var bara Philip som spelade hela matchen.

Vi började bra och redan i den 4:e min hade Ahmed visat sig för första gången men hans avslut ur friläge blev med hans mått mätt svagt, relativt löst och nästan mitt på målvakten. Det skulle dock inte dröja mer än en dryg minut förrän han fick revansch på sig själv när han säkert satte den straff som vi tilldömts sedan Hamuda dragits ner.

Vi var över huvud taget lite bättre än dem i början av matchen men Heleneholm jämnade ganska snart ut spelet och hade också en del skapliga om än inte superheta målchanser. Mot detta kunde vi ställa ett fint halvdistansskott {från vem?}där målvakten tvingades till en fin räddning och ett riktigt mönsteranfall efter en halvtimmes spel där Maksyms avslutande inlägg borde förvaltats bättre av Ahmed vara skott visserligen var väldigt välplacerat men på tok för löst.

I den 36:e min blev sedan Ahmed utvisad efter en ful eftersläng och eftersom det fr.o.m. ifjol {?}inte längre är tillåtet att sätta in en ny spelare istället för den utvisade i träningsmatcher, oavsett om lagen annars är överens om det, så försvann ju möjligheten till test av spelsystemet {får vi väl åtminstone hoppas….}när vi inte längre kunde spela vårt 4-3-3{4-1-2-3}-spel. Nu gick vi ner på två anfallare.

Från Ahmeds utvisning fram till halvtidsvilan hände sedan i stort sett ingenting.

Med våra bara 10 man i andra halvlek blev också den rätt jämn spelmässigt. Halvleken präglades mest av många till synes enkla frilägen att göra mål på – de flesta Heleneholms - men trots att nästan alla dessutom var rakt framifrån är det anmärkningsvärt att det inte blev fler mål. Alla dessa chanser avslutades märkligt nog på precis samma sätt; visserligen gick alla avsluten på mål men alla var såväl lösa som dåligt placerade och blev rätt enkla byten för målvakterna.

Mot slutet hade vi också ett par chanser av en annan typ när dels Oskar gjorde ett fantastiskt dribblingsnummer i straffområdet utan att komma till skott, dels Shershah efter ett par fina dragningar i snabb fart tog sig ner till kortlinjen men där passningen inåt inte förvaltades väl utan bollen rullade förbi alla någon halvmeter från mållinjen.

Statistik: Hörnor: 4-4 Avslut på mål: 6-5 Avslut utanför: 9-6
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Ahmed Kaheel 1 1 0 0 1 0
Hamuda Mhana 1 0 1 0 0 0
Maksym Romanko 1 0 0 0 0 0
Martin Nilsson 1 0 0 0 0 0
Peter Lindsjö 1 0 0 0 0 0
Philip Hansson 1 0 0 0 0 0
Pontus Rudenius 1 0 0 0 0 0
Shershah Ewazzada 1 0 0 0 0 0
Viktor Törnkvist 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Filip Sjöberg 1 0 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

lör 24 feb 2018, 13:00 Heleneholms SK - AIF Barrikaden 4 - 0