24 juni 2021
19:00

Forsby FF U

Referat: Barkarö SK Dam - Forsby FF U

Med flera spelare bortresta över midsommar lyckades vi bara skrapa ihop 13 spelare till torsdagskvällens match hemma mot Forsby FF U. Som tur var kunde Elin som var på plats som åskådare rycka in och hjälpa till.

Matchen börjar i ett högt tempo och redan efter ett par minuter kommer BSK fram i ett farligt anfall där vi nog gärna hade sett att vi fått en frispark i farligt läge. Istället kontrar Forsby på vänsterkanten och det slutar med en fin passning/skott som stöts in av en spelare som kommer på bortre stolpen.

Första 20 minutrarna bjuder på 5 mål. Där Forsby först tar en 0-2 ledning efter ett självmål och vi därefter gör 1-2 på en fin djupledsboll. 1-3 bjuder vi lite på efter slarv i försvaret och 1-4 kommer på ett fint skott utanför straffområdet.

Forsby dominerar resten av första halvlek men efter en tuff start hittar vi rätt bättre i försvarsspelet och det dröjer till 39:e minuten innan 1-5 kommer.

Andra halvlek får vi ett väldigt bra träningspass i försvarsspel och vi gör det också bra. Tyvärr räcker inte orken till för att få med mer än en eller max två spelare i de få anfall vi har. Men vi försöker vårda boll och ha tålamod när vi har bollen.

Forsby har flera spelare med betydligt mer rutin än oss. De är lite starkare och har också lite bättre fart och ork idag. Andra halvlek blir det dock bara ett baklängesmål. Ebba står dessutom för några riktigt fina räddningar.

Bra kämpat med få avbytare på en väldigt tungsprungen plan idag tjejer. Nu tränar vi en vecka till innan vi tar sommaruppehåll och börjar ladda för seriespel i Augusti.