Habo IF

Referat: Barkarö SK F15 - Habo IF

Final är spelad och det blev vinst!

Tjejerna var riktigt taggade innan match och körde allsång på högsta nivå i omklädningsrummet innan avspark ”...fan va bra!!!”

En taggad start och ett mål på retur i första halvlek gav en bra start och vi hade vittring...

I halvlek var det uppåt värre och vi bestämde oss för att ”göra klart” och ta matchen in i mål - tillsammans!

Andra halvlek drar igång och efter flera bra anfall skapar vi en hörna från höger och vår FWD slår en P-E-R-F-E-K-T hörna som dimper ner framför mål och en av våra COM ”jobbar in bollen” - 2-0!!!

Vi går ned på fem backar, två defensiva mittar och lirar stabilt tills domaren blåser (bästa domaren för helgen! BTW)

Oavsett vilken nivå vi tar oss till final så var det fantastiskt kul att se laget växa under helgen och det är ALLTID!!!!!! - kul att vinna!!!!!

Ett av helgens mål var att jobba på lagandan - check!

Det andra att spela bra fotboll och komma så långt som möjligt - check!

Tack tjejer för en fantastiskt trevlig helg, exemplariskt uppförande och en härlig sportslig upplevelse tillsammans!

Tack också till arrangören, motståndarna och alla funktionärer för en riktigt bra cuphelg!

Tack också till våra tillresta supportrar för allt stöd under helgen!