26 april 2022
19:00

BKW

Referat: Lilla Träslövs FF - BKW

Håstens IP, tisdag kväll. 1/8 delsfinal mot Lilla Träslöv som till vardags spelar i Division 4 Halland. Om det var deras A-, B- eller U-lag spelar mindre roll. Vi inleder första 15min skapligt och matchinledningen är jämn. 1-0 kommer i 20min där man bryter ett uppspel centralt. Därefter duggar målen tätt inför halvstidsvilan.

2-0, minut 27, inlägg från vår vänsterkant där deras anfallare kommer upp mellan MB och sätter bollen på pannan.
3-0, minut 37. Straff.
4-0, minut 40. Skott utifrån som olyckligt styrs via vår försvarare.
5-0, minut 51. Miss i mottag i vår uppspelsfas där LTFF bryter och spelar in från vår högerkant.
Minut 57, byte Viktor mot Fogge
5-1, minut 61. Besim bjuder på en av matchens delikatesser där man dribblar bort två spelare centralt och placerar skottet intill stolproten. Fin aktion och kul för Besim som är på gång igen efter sin knäskada.