Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om BK Forward A-laget

Följ

A-laget

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
BK Forward
Fotboll
A-laget

Match

BK Forward

1 - 0
Trängens IP Konstgräs
21 mars 2020
13:00

Enköping SK

Referat

Referat: BK FORWARD - Enköping SK

Veckans andra nolla bakåt – det känns onekligen ganska bra, kan Peder Hessel rapportera från Trängens konstgräs. Speciellt vill jag nog lyfta våra mittbackar för dagen – Jesper Åman och Ryan Kukyoi – ett nytt och välkomponerat par. Enköping inte alls dåliga – tvärtom. De har gått bra hela våren, och vi fick göra ett gediget dagsverke för att vinna.

Enköping har lika mycket boll i första, men skapar bara en chans, minuten innan pausdrickat, då Steffen får göra en kvalificerad fotparad. Andersson och Molin har flera bra chanser, och till slut kan Adam spela fram Josef Ibrahim, som vet var krysset finns på Trängen. Verkligen bra förspel av Adam.

Till skillnad mot Skiljebo senast, kan vi spela mera kompakt och hålla vår ledning i andra. Veckan har varit riktigt bra, och det syns på killarna – självförtroendet, glädjen och uppsluppenheten ökar. Behövs i dessa tider, då vi följer samhällsrapporteringen och expertråd noga. Genrep mot KIF på lördag, men måste nog sätta ett frågetecken för när och hur serien kommer att spelas.

Vill till slut ge beröm till alla i laget, med ett plus till vårt försvarsspel och kanske en extra ros till Steffen i målet.

Startade: Steffen Kraus – Mohmed Youla, Ryan Kukyoi, Jesper Åman, Christopher Alp – Svante Svedin, Henrik Hultberg, Marcus Kanto, Josef Ibrahim, Adam Molin, Anderson Ponciano

Byten Johan Chamoun (Ibrahim 45), Ludwig Karlsson (Kanto 60) Bojan Culafic (Adam 72), Johannes Danho (Svante 81)