Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om BK Forward A-laget

Följ

A-laget

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Träningsmatcher 2019

Match

skövde aik

5 - 0
timmerdala ip
27 juli 2019
14:00

BK Forward

Referat

Referat: skövde aik - BK Forward

Forward förlorade träningsmatchen borta mot Skövde AIK med 0 - 5. Ett bra och homogent Skövde, som just nu är ett topplag i Söderettan och har chans till avancemang till superettan.

Kanske lite stora siffror, rapporterar Rickard Nilsson från Timmersdala. De gör 1 - 0 tidigt, och sedan tycker jag första halvlek är jämn. Rasmus Engström har en nick på mållinjen, och keepern gör en bra räddning på ett skott från Kevin Johansson. Sedan ramlar det in två bakåt i halvlekens slutskede. Baklängesmålen är inte godkända från vår sida alls, och det måste vi naturligtvis förbättra.

I andra utökar Skövde till 5 - 0, varav en straff, och vi har också några lägen, men Rasmus Engströms friläge tätt över. Naturligtvis inte bra resultatmässigt alls, men vi får åka hem och ta nya tag. Bara det som gäller, och Sandviken borta på söndag i serieupptakten.

Startade: Steffen, Anton, KG, Zac, Jesper, Kevin, Bell, Axel, Josef, Adam, Rasmus.

In kom Henke Hultberg (redan efter 20 min, då KG utgick skadad, Johan Chamoun, Marcus Kanto, Jesper Nilsson, Alexander Falkenström och Mohamed Youla

SAIKS.hemsida