20 september 2014
10:00

Bälinge IF P00

Referat: Vattholma/Storvreta IK - Bälinge IF P00

Vi inleder matchen strålande och borde haft ledningen med 3 eller 4 mål efter 10 minuter men effektiviteten saknas. Motståndarna sticker upp och tar ledningen en bit in i första halvlek och trots spelövertag ligger vi under i halvtid.
I början på andra får motståndarna straff och utökar sin ledning - vi jagar resten av matchen men lyckas inte göra några mål. När vi pressar framåt blir det självklart luckor bakåt men under matchens 10 sista minuter agerar Hampus vägg i målet och tar det ena friläget efter det andra. Förlust med 2-0 trots bra spel...