20:00

AIK Ishockeyförening

Referat: BHC Vets/R - AIK Ishockeyförening

Häftigt att vi BHC Rec/Vets kan stoltsera som vinnare I SRHL denna nystartade serie I Stockholm, recriationsserie finnS annars i många andra regioner och är stor i exempelvis i Västmanland och vi får väl se hur många lag som finns med när nästa säsongstartar, helt klart är att denna typ av hockeyserie kommer växa, Vad det gäller BHC's Rec gäng så tror vi har spelat mot AIK Rec 9 matcher denna säsong inklusive träningsmatch och endast förlorat två gånger, riktigt bra gjort gubbar.

Gårdagens drabbning startade på samma sätt som många hemma matcher, bra tempo från början men BHC höll ihop laget på ett föredömligt sätt, inte alls några stora problem, däremot var det många chanser att sätta dit mål nr:1 men en storspelande målvakt i AIK Andreas Wallbäck var hela tiden i vägen. Men efter 9,29 så sätter Spatte dit 1-0 tätt intell stolpen för en skymd AIK keeper efter assist från Björne Hedlund. AIK har sedan tre utvisningar i rad men BHC får ingen utdelning på dessa 6 minuter men starx efter dessa så sätter Henke Stenberg 2--0 i nättaket efter assist av Freddan Stenberg och Mackan Nilson. Därefeter drar BHC på sig två utvisningar som man faktiskt reder ut ganska enkelt. Ny period och redan efter 2,02 sätter Holgert dit 3-0 med ett slagskott i krysset fint förarbetet av firma Swahn och Norre. AIK försöker verkligen ta sig in i matchen och tar en time out och några minuter senare så tar man ut målvakten och spelar med 6 man då passar Norre på att sätta 4-0 efter förarbeta av Gren som får asisst på 4-0 Vi kan summera det hela med att helt klart rätt lag vann denna serie, Skotten BHC:27 AIK:28
Vi vann serien och vi vanN slutspelat, Riktigt bra jobbat alla inblandade.
Alla vinnare av SRHL
Målvakter: Niklas Skoglund, Robin Eriksson. Utespelare: Marcus Nilson, Fredrik Stenberg, Olle Örqvist, Björn Hedluind, Fredrik Olofsson, Henke Stenberg, Stefan Holgert, Mattias Gren, Robert Stenberg, Mats Spatte Eriksson, Jörgen Swahn, Peter Norre Norelius, Tobbe Björk, Björn Palme, Marcus Arthursson, Stoffe Hellgren, Andreas Blucher, Calle Andren, Jimmy Rådström, Pelle Öhman, Jonte Helminen, Johan Björk, Robban Kimby, Jocke Sohlberg, Andreas Windlert, Conny Pettersson. Viktor Andersson.