2 oktober 2019
18:30

Frösö IF

Referat: Brunflo FK - Frösö IF

Säsongens sista F13 match i skenet av Åkreängs konstgräsbelysning och laddade spelare! Skulle vi gå igenom serien med enbart en förlust? Bra laddning och fokus före match som bådade gott.
Så fel vi hade...

Från minut ett hamnade vi för långt ifrån våra motståndare, föll omotiverat ifrån för djupt och undvek situationerna - något som våra motståndare Frösön var duktiga på att utnyttja genom aggressivt spel och snabba spelvändningar.
Vi tar ändå ledningen i första halvleks mitt på en hörna, något som Frösön replikerar snart därefter då vi inte hänger med i omställningen. Sålunda 1-1 i första paus.

Lite ommöblering i laget i paus och då får vi lite mer fart under dojorna. Vi är lite hetare men Frösön är starka står emot bra och mittperioden blir mållös.

Sista perioden blir en jämn tillställning med gott om vassa chanser åt båda hållen. Vi lyckas efter ett anfall från kant i kombination med snabb sidförflyttning och avslut ta ledningen. Därefter blir det nervigt sista 15 minuterna, men vi lyckas freda vårt mål genom några vassa räddningar och kämpatag i våra ingripanden.
Skönt att avsluta säsongen med en trepoängare att leva på under vinteruppehållet!