Referat: Näsets FF - AIF Barrikaden

Ordinarie referent ej närvarande. Som vanligt är det fritt fram för någon som var där att göra ett lite fylligare referat än det som nu blir fallet.

Nåväl, här kommer det som berättats mig:

Startelvan: C-G - Sarang, Martin, David, Stefan - Bagher, Mick, Palle Ö, Ahmed - Pontus och Ali

Avbytare var Doodi som kom in efter c:a en kvart och sedan spelade resten av matchen på olika platser på mittfältet, Javid som spelade c:a 50 min som högermittfältare, Andy som spelade en kvart på topp i slutet av 1:a halvlek och högermittfältare en knapp kvart mot slutet av 2:a och Jarbe som spelade sista halvtimmen som innermittfältare.

På pass av Martin gjorde Andy efter 70-75 min ett enligt honom själv väldigt snyggt mål. Tyvärr blev det inte matchens enda utan Näset kvitterade c:a 5 min senare. Ytterligare några minuter senare dömde domaren bort ett nickmål av Doodi. Han hävdade sedan bollen gått i mål att det inte var mål han blåste för utan för en huvudskada på en av deras spelare i en tidigare situation, en situation som han själv på fråga sa att han inte uppfattat. Låter märkligt och en del av deras spelare tyckte detsamma och att målet givetvis borde godkänts.

Slutresultat 1-1 alltså vilket innebar att vi missade chansen att komma på övre halvan av tabellen. Nu avgörs vår placering av en hängmatch på måndag mellan Anderslöv och Skanör Falsterbo. Vinner Anderslöv går de förbi oss och vi blir då 7:a. Gör de inte det slutar vi 6:a.