5 april 2009
14:00

Referat: IFK Klagshamn C - AIF Barrikaden

Vi började med följande uppställning: Abbe - John, Micke N, Patrik Li, Anders Ö -
Johan E, Kristoffer H, Sosa, Alex K - David och Mohammed. Avbytare var Patrik Lu som kom in i efter 27 min och hoppade runt på lite olika platser och Fernando som spelade hela 2:a halvlek i anfallet.

Ännu en storförlust alltså men precis som flera tidigare matcher i år var det trots stora förlustsiffror jämnt spelmässigt men med en oerhört usel effektivitet från vår sida medan motståndarna hade en otroligt hög sådan. Den här matchen kunde i princip slutat 12-12!!!! De hade flera otroligt snabba offensivt och de sprang ständigt ifrån oss så att den stackars Abbe (otroligt juste att ställa upp som målvakt utan minsta gnäll förresten - du går från klarhet till klarhet som såväl människa som fotbollsspelare Abbe) ställdes ensam mot de framrusande Klagshamnsspelarna. Deras försvar var desto långsammare och rätt sårbart och vi skapade massor med chanser som vi missade ända tills det stod 0-8. Att vi i alla fall fick avsluta med 3 mål (och ett stolpskott från Kristoffer som värt ett bättre öde) kändes i alla fall som en liten tröst i förnedringen. Något annat positivt var att vi fortsatte kämpa ända till slutet trots det stora underläget.

De tog ledningen redan i 5:e min. Sedan stod det sig till 28:e då de gjorde 2:an och de gjorde sen ytterligare 2 mål innan pausvilan.

I 2:a halvlek gjorde de 4 mål på 5 min efter runt 60 spelade min innan vi reducerade genom först Mohammed och sedan Fernando. De stack sedan emellan med ytterligare ett mål innan Sosa avslutade målskyttet och fastställde slutresultatet 3-9 sett med våra ögon.