Pilbäcks idrottsplats
1 april 2024
12:00

Referat: Klagshamn U19 - AIF Barrikaden

Jag var inte på plats så detta är bara en kort sammanfattning av info jag fått från tränare och spelare samt från domarrapporten:
Startelva: Ghafur (!!) – Frank, Eklund, Matte, Ahlgren – Yousef, Tristan, Anton, Shershah – Besnik, Lamin
Avbytare var:
Didrik som spelade anfallare, i det som nu var ett tremannaanfall, hela andra halvlek.
Siseko som spelade mittfältare sista 20-25.

Klagshamn tog ledningen redan efter 5 min men vi replikerade med en kvittering bara 2 minuter senare. Ett inlägg når Ahlgren som nickar en boll som målvakten släpper retur på på vilken Lamin förpassar bollen in i målet.
I den 40:e min gör Klagshamn 2-1 vilket också blir halvtidsställningen.

Efter en svag första halvlek höjer vi oss väsentligt i andra sedan vi gått över till 4-3-3. I den 58:e min passar Anton till Lamin som drar ett distansskott rakt upp i krysset. I den 69:e min fastställde sedan Besnik på passning från Lamin slutresultatet 3-2 till oss.

Vi borde gjort fler mål i andra halvlek. Väldigt många offsidelöpningar och flera missade klara chanser.