Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om AIF Barrikaden Senior Herrar

Följ

Senior Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
AIF Barrikaden
Fotboll
Senior Herrar
Tabell
Lag M V O F P
1 Åkarps IF 6 4 1 1 13
2 Skanör Falsterbo IF 6 3 1 2 10
3 Östra-Torp Smygehuk FF 6 3 1 2 10
4 SoGK Charlo 6 2 3 1 9
5 AIF Barrikaden 6 2 2 2 8
6 Rydsgårds AIF/Skivarps GIF 6 1 1 4 4
7 Malmö United KF 6 1 1 4 4

Match

AIF Barrikaden

2 - 3
sorgenfri ip
15 oktober 2023
16:00

Östra-Torp Smygehuk FF

Referat

Referat: AIF Barrikaden - Östra-Torp Smygehuk FF

Startelva: Buzz – Viktor, Henke, Hällje, Alexander – Yousef, Mirwais, Siseko, Amir – Lamin, Disrik
Började på bänken gjorde:
Slobodan som kom in som innermittfältare efter 14 min och sedan spelade som sådan resten av matchen bortsett från en 4-minutersejour på bänken i slutet av andra halvlek.
Martin som kom in som innermittfältare efter 34 min och spelade också sedan på mittfältetnär vi gick över till 4-3-3-spel i andra halvlek.

Vi spelade riktigt bra i första halvlek. Jag räknade till hela åtta klara målchanser och påfallande ofta var de följden av väldigt fina anfallskombinationer. Vi gjorde också två mål men det första gjorde ÖT Smygehuk på en hörna som förlängdes till målskytten som vid bortre stolpen fick nicka in bollen lite väl ostört. Ett otroligt omotiverat mål sett till matchbilden.

Den närmaste kvarten därefter hade vi klara målchanser var och varannan minut. Vi missade tomt mål två gånger men gjorde som sagt också två mål. Det första kom i den 27:e min efter ett mönsterfall som avslutades med att Lamin slog ett inlägg som passerade målvakten så att Didrik vid bortre stolpen enkelt kunde förpassa bollen i mål. Det andra gjorde Lamin i den 34:e min på ett skott ur lite dålig vinkel efter en fin djupledspassning av Mirwais (väl?).

I den 39:e min kvitterade ÖT Smygehuk men vi kunde ändå gått till pausvila med en i så fall synnerligen välförtjänt ledning om Lamins skott i insidan av stolpen i den 42:a min studsat in istället för ut.

ÖT började andra halvlek bra och kunde tagit ledningen redan efter 3 min om deras kille mitt framför mål, bara cirka 5 meter från mållinjen, fått en bara aningen hårdare touch på bollen. Nu blev tillslaget så löst att Buzz enkelt kunde ta hand om bollen. Dryga 5 minuter senare var det vi som hade ett bra läge att ta ledningen men Lamin som tråcklat sig fri på egen hand fick se sitt riktigt välplacerade skott nere vid stolpen mycket skickligt räddas av målvakten.

ÖT:s övertag klingade av efter cirka 10 minuter och nu vidtog en period med slarvigare spel från båda lagen och sämre tempo. ÖT spelade i princip hela tiden närmast förbi mittfältet i sitt konsekventa djupledsspel. Nu föll vi också lite grann in i det men fick lika lite ut av det som de. Spelet pendlade lite fram och tillbaka. Inga större målchanser skapades. De hade många avslut på mål men inget av dem beredde Buzz några större svårigheter.

Mot slutet tryckte vi på rejält för ett segermål och i den 85:e min spelade Lamin fram Didrik perfekt i djupet men målvakten gjorde en fin utrusning och Didrik lyckades inte få bollen vid sidan om honom. Minuten därefter studsade bollen lite hit och dit i deras straffområde innan den hamnade hos Siseko som från straffområdeslinjen drog till med ett hårt skott som tog klockrent i ribban.

När man var lika frustrerad som besviken över att vi inte kunde göra ett segermål blev det istället tvärtom. Vår nu hejdlösa uppflyttning av hela laget gav dem stora kontringsmöjligheter och efter att först ha missat ett friläge där de i sanningens namn borde gjort mål så skulle de ändå göra ett segermål knappa minuten senare.

Statistik: Hörnor: 6-1 Avslut på mål: 10-11 Avslut utanför: 11-4
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Lamin Modou Sarr 1 1 1 0 0 0
Didrik Ekholm 1 1 0 0 0 0
Alexander Malmqvist 1 0 0 1 0 0
Henrik Nilsson spelare 1 0 0 0 0 0
Martin Nilsson 1 0 0 0 0 0
Siseko Matshoba 1 0 0 0 0 0
Viktor Törnkvist 1 0 0 0 0 0
Yousef Ahmadi 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Busby Cagle 1 0 0 0 3 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng