Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om AIF Barrikaden Senior Herrar

Följ

Senior Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Skanör Falsterbo IF 2 1 1 0 4
2 KSF Kosova 1 1 0 0 3
3 Lunnarps BK 1 1 0 0 3
4 Kulladal U 1 1 0 0 3
5 IFK Malmö U 1 1 0 0 3
6 Malmö IK 1 1 0 0 3
7 Saba Palestina KIF/Liria IF 1 1 0 0 3
8 AIF Barrikaden 10 0 3 7 3
9 FC Möllan 1 0 1 0 1
10 Furulunds IK 1 0 1 0 1

Match

Skanör Falsterbo IF

0 - 0
10 december 2022
12:15

AIF Barrikaden

Referat

Referat: Skanör Falsterbo IF - AIF Barrikaden

Laguppställning: målvakt Björn Nelin (ny spelare), utespelare Viktor T, Chanon, Yousef, Pontus, Alex, Lamin, Mohammed Ali samt de nya spelarna Markus Hällje, Loke Läck, Kevin Johnson och Ali Haidar.

Vi började bäst spelmässigt men med början från att ett (av många) högerinlägg i den 7:e min nådde en ren spelare vid bortre som dock sköt tätt utanför, så tog Skanör Falsterbo (i forts S F) så sakteliga över spelet även om det samtidigt böljade rätt mycket fram och tillbaka. Nästa klara målchans i matchen kom när vi i den 23:e min efter en frispark av Alex fick ett jätteläge nära mållinjen som sumpades.

Få avslut och inga riktigt heta chanser resten av halvleken, det närmaste den benämningen var väl när ännu ett högerinlägg ännu en gång nådde samma position vid bortre, den här gången var inte bollmottagaren riktigt lika ostörd, om än fri, och avslutet blev dåligt och Björn kunde enkelt rädda.

Andra halvlek var väl rätt lik den första spelmässigt. Det blev dock successivt lite större ytor på mitten än i första då det oftast var närkamper och mycket folk på små ytor mest hela tiden. I den 52:a min kom väl matchens så långt allra bästa läge för ett ledningsmål när Alex slog en passning i djupled som helt frispelade Lamin. Målvakten gjorde dock en reflexräddning till hörna på Lamins avslut.

Sedan vi i den 64:e min för enda gången i matchen slarvat lite i försvarsspelet och tappat bollen nära mål blev det efter någon retur ett fint skottläge för dem. Lyckligtvis tog skottet stolpe-ut. I den 77:e min var Lamin ytterst nära att än en gång få sprinta ensam mot mål men kom inte riktigt ifrån sin motspelare. Om S F varit det något bättre laget länge i andra så tog vi över mot slutet och hade vi tagit det lite lugnare med bollen hade kanske den där sista passningen suttit. Nu slarvade vi bort en del boll. Och kom allt för sällan till avslut.

S F flyttade upp positionerna mer och mer på slutet och verkade definitivt inte vara nöjda med oavgjort. Ett riktigt bra läge att avgöra fick de också när de vid en snabb spelvändning kom två mot en där den som avslutade dock sköt en liten bit utanför bortre stolpen.

Matchen slutade alltså mållös vilket ju inte precis är vårt vanligaste resultat precis, i synnerhet inte i en träningsmatch mitt i vintern men vi spelade för dagen 4-5-1 och Lamin på topp blev väl lite isolerad ibland, vilket gjorde att vi hade svårt att etablera några längre anfall. Samtidigt satsade vi på att få till en solid defensiv vilket vi lyckades med. Vår bästa lagdel var som helhet vår backlinje med Ali, Viktor, Loke och Chanon (på slutet Kevin) framför vår säkre Björn i målet.

S F som vann sexan ifjol, och om inga invändningar lämnas in mot förslaget till serieindelning ska spela i samma serie som oss 2023, var rätt bra. Löpvilliga och disciplinerade spelare som kändes samkörda och utnyttjade planens bredd på ett bra sätt. Med tanke på att många var rätt tunna stod de också upp förvånansvärt bra i närkamperna. Av naturliga skäl kunde vi med alla våra nya spelare inte hitta varandra på ett optimalt sätt.

Statistik (våra siffror först): Hörnor: 5-5 Avslut på mål: 6-10 Avslut utanför: 5-8
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Chanon Borgström 1 0 0 0 0 0
Lamin Modou Sarr 1 0 0 0 0 0
Mohammed Ali Ebrahimi 1 0 0 0 0 0
Pontus Rudenius 1 0 0 0 0 0
Viktor Törnkvist 1 0 0 0 0 0
Yousef Ahmadi 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

sön 13 feb 2022, 14:30 AIF Barrikaden - Skanör Falsterbo IF 0 - 3