Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om AIF Barrikaden Senior Herrar

Följ

Senior Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
AIF Barrikaden
Fotboll
Senior Herrar
Tabell
Lag M V O F P
1 IFK Trelleborg 5 4 0 1 12
2 FC Plisat 5 4 0 1 12
3 Holmeja IS 5 4 0 1 12
4 AIF Barrikaden 5 1 1 3 4
5 Futsal Deluxe 5 1 1 3 4
6 Liria IF 5 0 0 5 0

Match

AIF Barrikaden

0 - 1
30 november 2019
14:45

Holmeja IS

Referat

Referat: AIF Barrikaden - Holmeja IS

Henke som spelat med smärtor några matcher redan och nog borde avstått åtminstone förra matchen lämnade nu definitivt in så vi spelade nu med bara de tre i de tidigare matcherna använda backarna medan vi behöll anfallskonstellationerna ograverade.

Precis som i förra matchen hade vi väldigt svårt att skapa något mot ett lag som låg lågt och vänade på kontingsmöjligheter.
Innan de fick sitt ledningsmål spelade de dock offensivare än tidigare då de konsekvent spelat med hela laget extremt lågt och väntat ut motståndarnas misstag. Detta gjorde att Shershah redan efter drygt 40 sekunder fick tillfälle att lyfta bollen över alla inkl. en lite för långt ut placerad målvakt men bollen som efter sin höga båge såg ut att ge oss ett ledningsmål smet någon dm eller två utanför.

Efter knappa 5 min kom det som skulle visa sig bli matchens enda mål efter ett nytt ödesdigert bolltapp, den här gången av den som för tillfället var sisteman som mer eller mindre gav bort bollen till den motståndare som mycket enkelt kunde slå in den bakom Filip. Sedan hände i stort sett inget alls förrän det återstod 15-20 sek av matchen då Pontus fick ett bra läge som han dock sköt alldeles precis utanför.

Vi var rätt bollförande men hade med tanke på ett stort bollinnehav ytterst svårt att dyrka upp deras försvar. Förlusten var förstås annars "orättvis" eftersom de inte egentligen skapade en enda riktigt het målchans på hela matchen utan fick sitt segermål till skänks.

Totalt sett menar jag att vi gjorde en tämligen dålig turnering där många av våra spelare underpresterade, där vi gjorde oss skyldiga till väldigt många slarviga bolltapp och undantaget några korta sekvenser i ett par matcher hade ett ganska fantasilöst och uddlöst anfallsspel. Inget mål på de sista 36 av de sammanlagda 65 min vi spelade under dagen imponerar ju inte. Mot IFK Trelleborg gjorde vi en spelmässigt bra insats men släppte till jättemycket bakåt, insatsen mot Futsal Deluxe var hyfsat bra även om vi slarvade bort vad som såg ut som en säker seger, den mot Plisat aningen sämre men fr.a. matcherna mot Liria (trots de tre sena målen) och Holmeja var riktigt dåliga.

Lite synd om Holmeja faktiskt som trots 4 vunna matcher av 5 (varav alltså dock en på w.o.) inte gick vidare vilket framgår av tabellen på förstasidan.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Filip Jönsson 1 0 0 0 0 0
Mattias Andersson 1 0 0 0 0 0
Pontus Rudenius 1 0 0 0 0 0
Shershah Ewazzada 1 0 0 0 0 0
Viktor Törnkvist 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Filip Sjöberg 1 0 0 0 1 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng