Ariana FC

Referat: AIF Barrikaden - Ariana FC

Då jag inte själv var där bygger detta på information från andra, främst tränare Andreas:

Startelva: Filip – Victor L, Henke, Viktor T, JT – Pontus, David, Alex – Oskar, Bashir, Jonas

Avbytare var Martin J som kom in som vänsterback i pausen och spelade som sådan hela andra halvlek och Anton och Ali Y som spelade sista 20 som höger resp. vänsteranfallare.

Matchen började sällsynt lyckosamt för oss mot dagens starka motståndaren. Redan efter någon minut eller två gjorde Ariana självmål på ett inlägg från Oskar och 5-7 min senare gjorde vi också 2-0 genom Bashir efter en hörna av David.

Inte särskilt många minuter senare än detta i sin tur reducerade Ariana till 2-1 efter ett bolltapp i backlinjen. De gjorde senare också 2-2 efter en hörna och 3-2 på en frispark. Strax innan paus kvitterade vi till 3-3 genom Alex som efter ett inkast från JT tog sig förbi tre man innan han avslutade säkert.

Utöver ovanstående hade Ariana i början av matchen en match ovanpå/i utkanten av målställningen och senare en frispark i ribban medan vi vid ställningen 2-2 (?) hade en trippelchans med först ett missat tomt mål, därefter en retur i ribbans underkant varpå bollen några sekunder senare låg fri på mållinjen innan en Arianaspelare fick undan den.
Ariana tog sedan bara ett par minuter in på andra halvlek på nytt ledningen efter ett inkast. Vi var sedan inte utan chanser att kvittera men Arianas 4-3-mål skulle visa sig bli det sista i matchen.

De hade mer boll än vi och spelade väldigt offensivt där 3-4, ja ibland upp till 5-6 spelare sprang i djupled så fort de erövrat bollen. Chansmässigt var det däremot jämnt.