16 april 2018
20:00

Referat: Staffanstorp United - AIF Barrikaden

Startelva: Johan – Siseko Matshoba (ny spelare), Max, Albin, Mikael Krekula (ny spelare) – Majed - Vasilis, Jonathan T- Simon, Sebbe, Salah

Började på bänken gjorde Patrik, Olle och Shakeb som alla kom in i mitten av första halvlek – Patrik som vänsterback där han spelade resten av första halvlek för att sedan spela hela andra halvlek som högerback, Olle som central anfallare vilket han spelade resten av matchen och Shakeb som spelade mittfältare till höger först i 4-3-3 (4-1-2-3) och senare längst ut på kanten när vi efter c:a 65 minuter gått över till 4-4-2 för att de sista 10 minuterna bli innermittfältare.

Jag var inte där så beskrivningen av matchförloppet baserar sig på vad främst tränaren men också spelare sagt.

Staffanstorp var mycket bra – minst lika bra som Skånekurd som A-laget ju mötte i lördags -och mycket stora. Domaren sa efteråt att han tyckte att det var en riktigt bra reservlagsmatch (och att vi var ett trevligt lag att döma men det säger glädjande nog alla nuförtiden).

I början var matchen ganska jämn spelmässigt men det var då vi som hade de enda två målchanser som förekom första 15-20 minuterna. Båda var frilägen och båda missades trots att åtminstone det ena var ett sådant där man ytterst sällan gör det. Under resten av första halvlek var det de som hade de klara målchanserna. De gjorde mål på två av dem och de kom i den 19:e resp. 44:e minuten varav det första var en nick på en hörna. De missade därutöver ett friläge

I andra halvlek dominerade Staffanstorp totalt och hade ett ytterst stort bollinnehav. Många i vårt lag blev väldigt trötta mot slutet. Vi hade dock två hyfsade målchanser som missades medan de gjorde ytterligare ett mål i den 57:e minuten och därutöver hade ett skott i ribban.