30 mars 2024
13:00

Älvängens IK

Referat: NGIS/EBK - Älvängens IK

Full fart från start och även om spelet inte klaffade hundra så skapades chanser i massor och det var smått parodiskt när det missades gång på gång.
Det var ribbskott och frilägen men det var mållöst ända till 40:e minuten då Alma äntligen kunde avsluta bredvid målvakten.
Andra halvlek blev den första lik även om spelet var bättre och det ända som saknades var mål och utökad ledning.
Men det blev inga fler mål utan finalen slutade 1-0 vilket var oerhört mycket i underkant.
Men återigen en strålande insats som lovar mycket gott inför premiären kommande fredag.

0-1 Alma Lundqvist assist Sofia Larson