24 februari 2024
12:00

Göteborgs FF B

Referat: Älvängens IK - Göteborgs FF B

En lite passiv inledning på matchen och underläge 0-1 stoppade inte laget denna dag.
ÄIK jobbade sig sakta men säkert in i matchen och tog över taktpinnen på ett mycket trevligt sätt.
Anfallsspelet var precis så brett som man önskar, vår toppforward fick understöd från kantlöparna samt mittfältare.
Då vi kommer på bred front får motståndarna det oerhört jobbigt över 90 minuter.
Juniorerna Alva och Alma löste uppgiften på ett fantastiskt sett, helt enligt instruktionsvoken.
Comebackande Julia kommer in efter 25 minuter och spelar stort trots avsaknad av fotboll på flera år.
Med lite fotbollsträning på den insatsen kan hon bli årets största nyförvärv i vår serie.
Totalt sett en oerhört bra laginsats där spelarna lyfte varann till de högre höjderna.
Tack även till Ingrid Andersson frpn LNIK som ställde upp och löste målvaktsposten när vi saknade målvakt.

1-1 Alva Hansson Björnram assist Alma Lundqvist
1-2 Alva Hansson Björnram assist Emma Rhodén
1-3 Alma Lundqvist assist Julia Svennblad
1-4 Julia Svennblad assist Vilma Winberg