Älvängens IK

Referat: Floda BoIF - Älvängens IK

Kallt och lite regn i luften gav oss inte de bästa förutsättningarna för fotboll denna dag.
ÄIK öppnade relativt svagt och var oerhört försiktigt och spred felpassen över planen.
Men efter en kvart äter sig ÄIK in i matchen och laget börjar nu sitta ihop på ett bättre sätt.
Det är en del halvchanser åt bägge hållen i första halvlek men det var mållöst i halvtid.
Andra halvlek startar ÄIK riktigt bra och nu är det laget som styr spelet och en del riktigt feta chanser skapas.
I slutet av matchen byter lagen chanser med varann och det är nästan ett under att matchen förblir mållös.
Sett till målchanserna kunde det blivit 3-1, 1-3 eller 3-3. Insatsen är ändå 90 positiva minuter där alla får slita på ordentligt mot bästa motståndet hittills. Matchens bästa spelare var de bägge målvakterna som verkligen fick slita för sina nollor.
Tack till utespelare Daniella som ställde upp i vårt mål och gjorde en strålande och vaken insats i målet.