13:00

Älvängens IK

Referat: Herrestads AIF - Älvängens IK

Bortamatch i Uddevalla där vädret var allt annat än trevligt, framförallt kalla vindar drog in över Undavallen.
Insatsen i första halvlek, där fanns en del övrigt att önska. Låg energinivå och mycket felpass och bolltapp men trots detta en betryggande ledning med 3-0.
Detta lyftes i pausvilan och en betydligt bättre andra halvlek där passningsspelet äntligen vaknade till liv, nu såg det stundtals riktigt bra ut. Lika många mål gjordes i andra halvlek och en fin 6-0 seger var ett faktum, lite skillnad jämfört med förra vårens träningsmatch på Älvevi som gav en 3-4 förlust.
Nu har laget hållit nollan i de 3 sista matcherna, dvs mer än 270 minuters spel. Riktigt grymt!
Idag hoppade Tilde från damlaget in i målet, hennes första match som målvakt någonsin. Debut och en hållen nolla är inte fy skam. Nästa träningsmatch spelas på Annandag påsk borta mot Vänersborgs IF.

0-1 Alma Lundqvist assist Amanda Westberg
0-2 Alma Lundqvist assist Olivia Leyonlund
0-3 Olivia Leyonlund
0-4 Maja Jingtoft assist Alma Lundqvist
0-5 Maja Jingtoft assist Olivia Leyonlund
0-6 Alma Lundqvist