18:30

Getinge/Slöinge

Referat: Alets IK - Getinge/Slöinge

Säsongens hitills bästa match! Alla lagdelar kommer upp i den nivå som vi ledare vet att vi kan, trots ett något åderlåtet lag.
I matchens inledning är vi ordentligt tillbakapressade av ett duktigt Getinge/Slöinge, men vi reder ut detta och i 14:e minuten kommer Rebecka fri med målvakten och rullar säkert in 1-0 efter en fin framspelning av Filippa. Efter detta böljar spelet fram och tillbaka med chanser åt båda håll med ramträff för båda lagen. Nick i ribban av Elin. I andra halvlek forsätter matchen att vara jämn i inledningen och Getinge/Slöinge har mycket boll, men vi är hela tiden farliga med fint omställningsspel. I minut 55 får änligen Benita rulla in säsongens först mål och inte nog med det, i 74:e gör hon också säsongens andra till 3-0. I en sån här match är det svårt att nämna någon speciell, för från målvakt via försvar och mittfält och anfall gör vi en gedigen insats trots vissa spelare på lite ovana positioner.