• Referat: X-Wings - IFK Täby HC

Med bara 8 st utespelare, så gör vi en krigar insats in i det sista. Efter många avhopp i sista minuten snabb inkallas Linqan och Perra Berg. Stort tack till dom!! Vi tar ledningen med 2-0 har det mesta. Många chanser och tom frilägen. Orken börjar dryta och Täby reducerar när 10 minuter återstår Tar även ledningen senare med 3-2. Täby drar på sig en utvisning i slutet av matchen och vi plockar ut Adam. Som för övrigt storspelade hela matchen. Får in kvitteringen när endast 20 sekunder återstår. Härligt!! X-Wings 11 feb 0kommentarer
  • Referat: Kallhälls IF - X-Wings

Vi vinner skotten med 37-15 men får inte in trissan. Kommer inte riktigt upp i spel, lite för stillastående. Kallhäll kör lite tjuv och rackar spel. Fast vi håller oss lugna. Stor eloge för det. Nya tag nästa gång! X-Wings 21 jan 1kommentar