• Referat: SDE HF - X-Wings

Hockey Winter Classic på Danderydsvallen mot SDE gör vi med endast 8 st utespelare en mycket bra match. Spelar smart hockey, efter förmågan med bra uppspels faser och hem jobb. SDE började hugga och spela ojust. Vi höll oss lugna och domaren gjorde sitt. Väldigt stolt hur vi genomförde denna drabbning. X-Wings 14 feb 0kommentarer
  • Referat: X-Wings - IFK Täby HC

Med bara 8 st utespelare, så gör vi en krigar insats in i det sista. Efter många avhopp i sista minuten snabb inkallas Linqan och Perra Berg. Stort tack till dom!! Vi tar ledningen med 2-0 har det mesta. Många chanser och tom frilägen. Orken börjar dryta och Täby reducerar när 10 minuter återstår Tar även ledningen senare med 3-2. Täby drar på sig en utvisning i slutet av matchen och vi plockar ut Adam. Som för övrigt storspelade hela matchen. Får in kvitteringen när endast 20 sekunder återstår. Härligt!! X-Wings 11 feb 0kommentarer
  • Referat: Kallhälls IF - X-Wings

Vi vinner skotten med 37-15 men får inte in trissan. Kommer inte riktigt upp i spel, lite för stillastående. Kallhäll kör lite tjuv och rackar spel. Fast vi håller oss lugna. Stor eloge för det. Nya tag nästa gång! X-Wings 21 jan 1kommentar