Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Herrestads AIF (Innebandy)

Följ

WH Rockets

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Herrestads AIF
Innebandy
WH Rockets

Kontaktinformation

Namn Herrestads AIF
E-post kansliet@herrestadaif.se

Om Herrestads AIF (Innebandy)

Herrestads AIF är från grunden Uddevallas största Fotbollsklubb, men föreningen startade 2006 upp en innebandyverksamhet. Idag är klubben riktigt på frammarch med duktiga ungdomslag i alla åldrar från födda 2003-2013 och hela 4 seniorlag. Herr A-Lag har vandrat på kort tid från att vinna Div 6 till att vara ett topplag i Div 3 Göteborg. 2016-2017 vann vi tillslut serien och spelar 2017-2018 i Div 2 Göteborg. Man tog steget upp från Div. 2 efter dramatiskt avgörande i sudden och spelade 2018-2019 i Div. 1 där man tyvärr ramlade ut Div. 1 och kommer till hösten göra en kraftansträngning för att återkomst till Div.1 2020/2021 när förhoppningsvis vår nya hall står färdig. Vi har även ett herrlag (Utvecklingslag) som spelar i Div 5 Göteborg och ett breddlag som spelar i Reservserien i Göteborg.

På damsidan ligger A-laget just nu i Div. 2 Vi försöker nu locka till oss fler yngre för att inom en snar framtid även kunna mönstra ett damjuniorlag :)