• OBS! Inställd match 29/10

Matchen mot Clemensnäs 29/10 är inställd pga problem med ismaskin.. Nytt datum för denna match är ej fastställt, återkommer med mer info senare. Matcher kommande vecka ser ut som följande: 2/11 LN91 (Borta) 19.30 4/11 Norsjö (Hemma) 19.30 A-lag 28 okt 2016 1kommentar
  • Bortaseger för Vindeln

Det blev en skön trepoängare när Vindeln besökte Boliden på fredagkväll. Slutresultatet skrevs till 3-5 när Vindeln definitivt avgjorde matchen med att göra mål i tom kasse. Bäst under matchen va kedjan med Oskar Andersson och Kristoffer Eklund som svarade för 3 av målen. I målet svarade Anthony Caruso för en fin debut och en stark insats. Målskyttar: Oskar Andersson 2, William Andersson 2, Kristoffer Eklund m.stats.swehockey.se/Game/Events/310101 Nästa match spelas på lördag hemma mot serieledarna Clemensnäs med matchstart 12.00, Välkomna! A-lag 23 okt 2016 0kommentarer
  • Seger i första hemmamatchen

Vindeln vann gårdagens batalj mot Medle med 3-2 efter ett sent avgörande. Det matchvinnande målet gjordes av tvåmålsskytten Jon Söderberg. En storspelande Oskar Hjalmarsson i målet motade 45 skott och va en stor bidragande orsak till segern. Målskyttar: Jon Söderberg 2, Erik Sandström stats.swehockey.se/Game/Events/310099 Nästa match spelas imorgon borta mot Boliden. A-lag 20 okt 2016 0kommentarer
  • Vindeln blev straffad i premiären

Seriepremiären mot Burträsk blev en svängig historia där båda lagen blandade och gav. Burträsk öppnade matchen bäst och skapade tidigt en del chanser, inte minst i powerplay, men det va Vindeln som gick till periodvila med en 0-2 ledning efter att ha tagit vara på dom målchanser man fick. I andra perioden började Vindeln slarva mycket i spelet och gav Burträsk chansen att komma in i matchen. Det tog dom till vara på det och efter den andra perioden stod det 4-2 till hemmalaget. I den tredje perioden kom Vindeln ut som ett nytt lag. Man reducerade omgående i periodens första minut och spelade upp sig rejält. Kvitteringen kom i 8.41 in i tredje där Timothy McLean stod på rätt ställe framför mål och kunde styra in pucken. Vindeln hade bud på ett segermål med två ramträffar i slutet men resultatet stod sig perioden ut. Förläggningen blev mållös och matchen fick avgöras på straffar där Burträsk tillslut drog det längsta strået. Målskyttar: Alexander Lidgren, Henrik Nareus, Anders Ögren, Timothy McLean stats.swehockey.se/Game/Events/310080 A-lag 10 okt 2016 0kommentarer