• VFF-Hagaström 23/8

Trots 0-1 i arslet i 1:a minuten så reser vi oss och leder efter första perioden med 2-1. Det tyder på moral och stark sammanhållning och att vi tror på vad vi gör. Trots en bedrövlig plan så försöker vi rulla boll och det glädjer mig. I slutet på andra perioden får Hagaström utdelning och kvitterar på en av alla långbollar som slås. I tredje tar Haga ledningen men återigen visar vi på moral och vilja när vi kvitterar till 3-3 med 2 min kvar och i och med det är vi fortfarande serieledare 1 p före just Hagaström men med en match mindre spelad :) Alla jobbade och slet föredömligt idag, men överbetyg går till Ludde som var riktigt vass med både uppoffrande spel och finlir över hela banan. Trevlig helg & på återseende P-2010 23 aug 0kommentarer
  • Högbo - Valbo 17/8

Två bländande perioder och vi leder med 5-0, tredje och sista slappnar vi av lite och tappar lite fokus och sättet vi vill spela på och Högbo tillåts vinna den med 4-2. Men vi hade kul och det är ju det det handlar om sen att det blir seger med 7-4 är ju en bra bonus. Hela Laget ska ha beröm men en extra stjärna till 11:ordnas målvakt Atle Johansson som var stabil hela matchen, Ivan som regerade i mitt försvaret och Adam som hade många fina fram spelningar idag. Vi ses på Åbyvallen på fredag då blir det seriefinal mot Hagaström. Har vi någon eller några föräldrar som kan tänka sig att sköta en enklare cafeteria så vi kan få in lite klirr i lagkassan vore det grymt, hör av er till mig isf Ha en fortsatt trevlig helg P-2010 17 aug 0kommentarer
  • VFF-SAIK 9/8

Skön och rättvis seger i regnet mot SAIK ikväll. Precis hela laget förtjänar beröm för en väl genomförd match helt enligt plan men extra beröm till några spelare: målvakten Melker Lind som tog det han skulle och dessutom inte gjorde en enda utspark idag utan satt igång spelet lugnt och tryggt med fötterna hur stabil som helst. Ludde för ett grymt uppoffrande spel trots att han var hårt uppvaktad matchen igenom. 11:an Alex som går in på mitten mitt som om han aldrig gjort annat och Loke och Elton som lirade på helt nya positioner och gjorde det mkt bra. Jag skulle kunna fortsätta spelare för spelare men konstaterar bara att alla var grymma idag och hittade varandra med bra snack och passningsspel, ta det med er och ha en skön helg killar! Hörs hej! P-2010 9 aug 0kommentarer