• Jullovscamp med Roger Dahlström - 5-6 januari!

Som vanligt kör vi vår populära jullovscamp! Två intensiva dagar för att starta 2020 på bästa sätt! Fokus ligger på individuell teknik, både skridskoåkning och puckbehandling! Söndag 5/1 - Måndag 6/1 Vi kör i Stortorpshallen. minst 2 ispass per dag (förmodligen 3..). Fyspass med fokus på rörlighet och stabilitet varje dag. Ansvarig istränare: Roger Dahlström Fystränare: Fredrik Sjölander (Instagram: fredrikfys) Campen inkluderar lunch och mellanmål. Pris 800 kronor för Trångsunds IF:s spelare och 950 kronor för externa spelare. Anmälan skickas till kansli@trangsundsif.se, ange namn, personnummer, ev allergi och klubb. Avgiften betalas till Bankgiro 224-1362 Varmt välkomna! Team 07 - U16 4 dec 2019 0kommentarer
  • Referat: Trångsunds IF - Tyresö Hanvikens SK röd

I den sista seriematchen innan seriens andra del möter vi ett manstarkt Hanviken. Trånkan inleder matchen med hög intensitet och många skott på mål vilket ger utdelning. Perioden slutar 9-0 med 25-4 i skott. I andra perioden provar vi på lite nya positioner och matchen slutar 13-1(9-0)(4-1) med 41-15(25-4)(16-11) i skott. Forza Trånkan! Team 07 - U16 17 nov 2019 0kommentarer
  • Referat: Haninge Anchors HC svart - Trångsunds IF

Tordagsmatch i grusgropen mot våra kompisar i Haninge Anchors. Anchors är som vanligt en svår motståndare och sist vi var här blev det torsk. Ett revanschsuget Trånkan börjar starkt med att sätta första målet, därefter går det inte riktigt som planerat... Vi ligger för högt upp, tar för långa byten och orkar inte jobba hem på mycket farliga kontringar. Vi har mest puck, men skjuter för lite. Perioden slutar 3-1 med 4-11 i skott. Anchors inleder andra perioden med att utöka ytterligare till 4-1, ska detta bli säsongen första torsk? Vi skjuter mer i andra perioden vilket ger utdelning. En otroligt spännande period slutar med att vi kvitterar med 4 minuters speltid kvar. Sista 4 har vi mest puck och jagar ett ledningsmål utan resultat. Matchen slutar 5-5(3-1)(1-5) med 17-30(4-11)(13-19) i skott. Oavgjort, men känns som en vinst. Forza Trånkan! Team 07 - U16 15 nov 2019 0kommentarer