• Referat: Trångsunds IF - Södertälje SK

Änne en rysarmatch mot formstarka SSK! Trånkan inleder starkt med att ta ledning 2-0 därefter väner det, vi har svårt att göra fler mål, blir slarviga och tappar puck i egen zon.SSK är inte sena att utnyttja de lägen som uppstår och kvitterar och tar sedan ledning. Perioden slutar dock 3-3 med 11-13 i skott. I andra perioden spelar lagen mycket jämnt och följs till 5-5. Med 5 minuter kvar tar vi ledningen och när SSK tar ut sin målvakt utökar vi. Matchen slutar 7-5 med 26-23(11-13)(15-10) i skott Forza Trånkan! Team 07 - U16 15 dec 2019 0kommentarer
  • Referat: Haninge Anchors HC vit - Trångsunds IF

Ännu en rysare i Haribohallen! Matchen spelas i högt tempo. Halvvägs in i första perioden tar vi ledningen men det är mycket jämnt. Efter en kvittering av Haninge tar de därefter ledningen i slutet av perioden som slutar 2-1 med 14-11 i skott. Andra perioden skjuter vi mer men får ingen utdelning, ska detta bli säsongen första förlust? I slutet av perioden tar vi ut målis och kvitterar med endast 5 sekunder kvar av matchen!! Matchen slutar 2-2 med 21-23 (14-11) (7-12) i skott. Forza Trånkan! Team 07 - U16 9 dec 2019 0kommentarer
  • Referat: Trångsunds IF - Boo HC vit

Första matchen i hybridseriens andra del. Matchen spelas i högt tempo från båda lag och det märks verkligen en nivåskillnad mot seriens inledande gruppspel. Det blir inte så mycket skott mot mål i första perioden pga utmärkt försvarspel från båda lag som slutar 1-0 med 6-4 i skott. I andra perioden blir det ganska fysiskt och Boo lyckas gång på gång ta sig igenom vårt försvar men en storspelande målis stoppar allt. Matchen slutar 2-0(1-0)(1-0) med 17-12(6-4)(11-8) i skott. I helgen väntar Haninge Anchors på oss i Haribohallen. Forza Trånkan! Team 07 - U16 5 dec 2019 0kommentarer