11:00

IFK Tumba IK

Referat: Trångsund IF - IFK Tumba IK

Träningsmatch mot Tumba
Ännu än rivstart på matchen med mål i den första minuten. Tumba får en man utvisad men vårat powerplay faller fullständigt ihop. Är vi en man mer eller en man mindre?
Tumba kvitterar 7:44 in i matchen. Vi passar för lite och dribblar för mycket. Tumba utökar.
Efter en kämparinsats framför motståndarmål lyckas vi kvittera på 2:a returen.
Tumba pressar oss vilket leder till ett mycket stressat försvar, men en storspelande målis räddar oss gång på gång. Det räcker dock inte och Tumba lyckas på nytt ta ledningen i powerplay.
Perioden slutar 2-3 med 8-18 i skott.
Tumba fortsätter att pressa oss och utökar i början på andra perioden. Nu är det mest spel i egen zon och motståndarna lyckas skapa många farliga lägen. Målis är på topp och räddar oss flertalet gånger. Efter ett reduceringsmål så utökar Tumba återigen och sedan ytterligare en gång till 3-5. Hur ska detta sluta?
Vi lyckas reducera och halvägs in i 2:a perioden kvitterar vi!!
Vi tar mer och mer puck och börjar äntligen spela vårat spel. Efter 15:37 utav andra perioden tar vi åter ledningen. Tumba tar timeout. Tumba ökar pressen men vi håller emot och målis är rena rama muren.
Matchen slutar 6-5 med 22-36 i skott(8-18)(14-18)